Angela Groothuizen naar De Hoogte

Foto: Marthe Hennink

WINSUM – Zaterdag 9 november staat Angela Groothuizen op het podium van zalencentrum De Hoogte in Winsum. Vanaf 20.30 uur gaat de ex-Dolly Dot los met haar programma ‘Lueke binge’. 

‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 15 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters groot zijn, is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.

Na een pauze van twee seizoenen komt Angela met een meeslepend nieuw theaterprogramma, samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen. Ze hebben wat te vieren, na 25 jaar in de theaters met elkaar.

Maar Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da’s zonde van de tijd. Voorwaarts!

Toch, hoe nu verder? Met een beetje mazzel heeft ze nog een derde deel van haar leven voor haar liggen. Tot dusver was het allemaal behoorlijk ‘luek’, maar niet alles is gelukt. En ze heeft nog genoeg dromen die uit mogen komen.

In ‘Lueke binge’ bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller grijpt je bij de kladden met een mooi verhaal en beeldschone liedjes.

Kaarten reserveren via [email protected], vanaf zaterdag 2 november bij Sporthuis Winsum in Winsum en ’s avonds aan de zaal (zolang de voorraad strekt).

 

 

 

 

Reacties