Bootcamp Hogeland’s got Talent

Acrogym
Foto: persbericht

UITHUIZEN – 7 van de 13 acts verzamelden zich zaterdag 2 november bij JC Express in Uithuizen. Daar vond de Bootcamp van Hogeland’s got Talent plaats, een talentenjacht voor 0-100 jarigen.

Allereerst kregen ze een algemene workshop “op en aflopen” van Hanneke Randoe. Daarna hadden de acts de mogelijkheid om feedback van enkele professionals te krijgen en hun act te verbeteren voor de finale. Marisa (zangdocent) en Hanneke en Richard Randoe (Dansschool Randoe) gaven de acts één voor één feedback. Elise Smid (Finish!) maakte van elke act een promotie filmpje, Tijdens de workshop “jouw act in de spotlight” van Bryan en buurtwerker Willemijn hebben de deelnemers nagedacht over aankleding van hun act, inclusief licht en geluid. Iedereen was het er over eens: “Er is talent in het Hogeland”. We stonden versteld van de kwaliteit van de deelnemers. Zangcoach Marisa zei: “Het wordt voor de jury nog moeilijk om een winnaar te kiezen!”  Binnenkort staan de promotiefilmpjes van de acts op onze facebook pagina. De act die voor de finale de meeste likes ontvangt krijgt een extra publieksstem tijdens de finale.

Finale – Zaterdagavond 16 november 19.30 uur vindt de finale plaats in de Blauwe Schuit in Winsum. Tijdens deze finale strijden 13 uiteenlopende acts om de titel “Hogeland’s got Talent”. Ze kunnen daarmee een optreden op Graspop en een fotoshoot van Peter Russchen winnen. Er zijn nog gratis kaarten beschikbaar, maar wees er snel bij want VOL=VOL. Kaarten kunt u reserveren via http://www.deblauweschuit-winsum.nl

Meer informatie is ook te vinden op onze facebook pagina of het Instagram account “Hogeland’s got Talent”.

Reacties