Jamsessie en 90’s Party in Balfo

Just Started
Foto: Live Noord

BAFLO – Op vrijdag 6 en zaterdag 7 december organiseert stichting Live Noord in Poppodium Concorde twee muziekevenementen.  

Vrijdag 6 december organiseert stichting Live Noord samen met band Just Started een Jamsessie. Muzikanten, zangers en zangeressen kunnen deze avond meedoen. Een uitgebreide backline is aanwezig deze avond. Er zijn deze avond instrumenten aanwezig maar je kunt ook gerust je eigen instrument meenemen. Ben je gewoon muziekliefhebber en wil je jezelf laten verrassen? Dan ben je zeker welkom deze avond. De Jamsessie begint om 20.30 uur en de toegang is gratis.

Voor zaterdag 7 december staat er een 90’s party op het programma. Je kunt deze avond genieten van diverse DJ’s en diverse stijlen muziek. Van Pearl Jam tot Britney Spears, alle grootheden en stromingen uit die tijd zullen passeren. Aanvang van deze avond is wederom 20.30 uur en de entree is gratis.

Alvast even noteren

Er zijn op beide avonden ook kaarten te verkrijgen voor het nieuwe SchrikkelFest op zaterdag 29 februari 2020 (schrikkeldag). Live Noord heeft voor deze avond alvast de acts DJ De Rooie Jager en Dikke Dennis en de Røckers vastgelegd. Er worden voor SchrikkelFest tal van bands en acts in vele diverse stromingen gecontracteerd. Voor ieder wat wil(d)s.

Alle avonden vinden plaats in Poppodium Concorde (zalencentrum Concordia) in Baflo.

Reacties