Art & Craft X-Mas Fair op Cultuurerf Andledon

Art & Craft X-Mas Fair 2018
Art & Craft X-Mas Fair 2018
Foto: Auwert Postmus

DEN ANDEL – Aanstaande zondagmiddag – 15 december – organiseert Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel voor de achtste keer zijn Art & Craft X-Mas Fair. Zoals ieder jaar biedt de Andelster markt een unieke mix van kunst-, ambachts- en handvaardigheidsproducten, in een gezellige sfeer met muzikale omlijsting. Met de markt sluit het Cultuurerf zijn najaarsseizoen 2019 af.

De diversiteit aan marktproducten is wederom groot te noemen. Zo biedt de markt glaskunst, brei- en haakwerk, producten van alpacawol, zeep- en beautyproducten, schilderkunst, hapjes, koekjes en hoedjes, sokken en omslagdoeken. De muzikale omlijsting komt dit jaar van Djennalaizz, een trio bestaande uit Annelies Roling Van Dijk, Jan Borgman en Herman Groenwold dat moderne, vlotte covers en luisterliedjes speelt, voor de gelegenheid aangevuld met de nodige ‘kerstkrakers’.

Met de kerstkmarkt sluit Andledon zijn najaarsseizoen 2019 feestelijk af, om in het nieuwe jaar op vrijdag 17 januari het voorjaarsseizoen 2020 te beginnen met een optreden van singer-songwriter Lukas Batteau. In hetzelfde weekend staat op zondag 19 januari de opening van een nieuwe expositie gepland, met werk van de bekende kunstenaars Gerda en Minne Onnes.

De Art & Craft X-Mas Fair start zondag 15 december om 13:00 en duurt tot 18:00. De entree is gratis.

Cookieinstellingen