KIENevents Knutselmiddagen in de Blauwe Schuit

Foto: persbericht

WINSUM – Het gaat weer beginnen! Na het succes van de knutselmiddagen in 2019 is het logische gevolg dat dit wordt voortgezet in 2020.

Het plan is als volgt: op iedere laatste woensdag van de maand wordt er een knutselmiddag georganiseerd met uitzondering van de zomermaanden. In verband met de voorbereidingen is nodig dat je je van tevoren aanmeldt. Dit kan via [email protected] of een berichtje via Facebook messenger maar je mag ook bellen of appen.

Wanneer er minder dan 12 deelnemers zijn wordt de knutselmiddag afgelast. Voor iedere knutselmiddag worden er 3 projectjes bedacht in een bepaald thema, waar de kinderen uit kunnen kiezen. Het materiaal is daarvoor aanwezig en als je wel iets mee moet nemen zal dit van tevoren worden vermeld. Het is voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Er staat limonade en iets lekkers klaar en voor de ouders die blijven plakken is er koffie en thee. We starten op 29 januari met het thema winter, op 26 februari is het thema voorjaar en op 25 maart werken we rondom het thema Pasen.

Tijd: van 14.30 tot 16.30 uur, entree € 5,- per kind in lokaal 23 in de Blauwe Schuit te Winsum, Warfstraat 1.

KIEN events organiseert evenementen aan de hand van speciale thema’s,levensgebeurtenissen of gewoon omdat het leuk is. Verjaardagsfeesten, jubilea, workshops, personeelsuitstapjes, een familiedag, een bedrijfsopening of een verenigingsuitstapje, altijd een programma op maat. Geen groep is hetzelfde: de samenstelling is anders, de interesses zijn verschillend, het beschikbare budget varieert, de te besteden tijd is wisselend.

Hoe werkt het? Na een eerste overleg kom ik met een voorstel en een eerste offerte. Aan de hand van dit voorstel en eventueel een paar standaard voorbeeld-programma’s bepalen we samen hoe het arrangement er uiteindelijk uit gaat zien. KIEN events maakt draaiboeken, ontwerpt posters, flyers, uitnodigingen, kaarten etc. en kan deze in eigen beheer in kleine oplage voor u produceren. Kijk voor meer informatie op de website www.kienevents.nl of mail naar [email protected]

Cookieinstellingen