The Highland Stringband – extra ingelast concert in The Jolly Cat!

Foto:

WINSUM – op zondag 23 februari vindt er een extra ingelast concert plaats in The Jolly Cat in Winsum.

De Highland Stringband is voortgekomen uit de folkgroep Sistrum die in de jaren ‘80 landelijke bekendheid kreeg en de LP “Beter laat…” op haar naam heeft staan.  De band staat garant voor een sfeervolle avond met Ierse en Schotse ballads, stevige meerstemmige zang, folk meezingers en snelle Amerikaanse bluegrass. E.e.a. gaat vergezeld van de nodige verhalen en anekdotes in een ontspannen sfeer .

De HSB bestaat uit: Harry van Til (gitaar, 5 string banjo, zang ) en de gebroeders Henk (contrabas, zang) en Hans de Vries (gitaar, bouzouki, zang), maar er kan ook zomaar een muzikale vriend komen opdagen en aanschuiven.

Als organisatie hebben wij vorig jaar een concert van deze band bijgewoond en het is een top folkband die op een top niveau Ierse, Schotse en Americana folk ten gehore brengt. Kaarten voor dit concert zijn nu al te bestellen via onze website!

De deur gaat open om 14:30 uur, het optreden begint om 15.00 uur.

Entree: Donateurs € 11,50, voorverkoop € 12,50, aan de deur € 15,00. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de Rocking Good Folk Website, via de ticketlijn op 06 3939 1954, na 12 uur bij Esther Baas aan de Havenstraat 27 in Winsum en via de Eventbrite Website en tijdens openingstijden bij The Jolly Cat!

Locatie: Café The Jolly Cat, Hoofdstraat W 5a, 9951 AA Winsum

Cookieinstellingen