Zin om kennis te maken met Ruilkring Hogeland?

Foto: Archief HN

HET HOGELAND – Leden van Ruilkring Hogeland ruilen goederen en diensten met elkaar tegen ‘betaling’ van pangels, onze zelfbedachte ruileenheid. Kijk ook maar eens bij ‘Vraag’ en ‘Aanbod’ op www.ruilkringhogeland.nl.  We zijn graag duurzaam bezig. Waarom zou je aanschaffen, wat een ander te leen aanbiedt. Kun je wel eens hulp gebruiken? Misschien heb je een grote oogst en wil je producten aanbieden. Kom kennismaken met Ruilkring Hogeland. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Sociaal, vriendelijk voor mens, dier en milieu. Iedereen kan meedoen, arm en rijk, jong en oud.

Het geeft een goed gevoel iets voor een ander te kunnen doen en het stelt gerust om te weten dat er mensen zijn die je kunt vragen als je ergens hulp bij wilt. Je hoeft je niet bezwaard te voelen aangezien je er pangels voor afrekent. Is Ruilkring Hogeland iets voor jou?

Heb je geen zin om te ‘pangeln’, maar wil je ons wel steunen, dan kun je ‘vriend van Ruilkring Hogeland’ worden.

Kom vrijblijvend langs op een van onze maandelijkse inloopbijeenkomsten of zoek contact met ons via het contactformulier op de website. Nieuwe leden of ‘vrienden’ van Ruilkring Hogeland zijn van harte welkom.

Donderdagavond 27 februari van 19.30 tot 21.00 uur staat de inloopbijeenkomst in het teken van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Er zal zeker ruimte zijn voor nadere kennismaking met nieuwkomers.

Waar? In obs de Tiggeldobbe, Zadelmakerij 6, Winsum (schuin tegenover het Gezondheidscentrum). Je bent van harte welkom.

Like ons op Facebook.

Reacties