Luisterliedjes van Henriëtte van Dijk en Alex de Bruin op Andledon

Foto: HN

DEN ANDEL – Komende zondagmiddag (16 februari) zal op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel onder de titel Different Worlds een optreden worden gegeven door zangeres en liedschrijver Henriëtte van Dijk en gitarist Alex de Bruin. Het belooft een concert met bijzondere liedjes te worden, gezongen in het Engels, Nederlands en Zuid-Afrikaans.

De liedjes van Henriëtte van Dijk staan te boek als warm en expressief. De sfeer is soms melancholisch, soms vrolijk, maar altijd uit het leven gegrepen met een persoonlijke boodschap. De thema’s die ze in haar teksten aanroert concentreren zich op liefde, vrijheid en respect. Henriëtte laat zich tijdens het concert begeleiden door de in Den Andel woonachtige gitarist Alex de Bruin, die bovendien voor de tweede stem tekent en verantwoordelijk is voor de arrangementen van het duo. De Bruin is een zeer ervaren muzikant met de nodige podiumervaring, die zelf ook teksten schrijft en oud winnaar is van het Groninger Liedjesfestival

Het optreden van Henriëtte van Dijk en Alex de Bruin start zondag 16 februari om 15:30 en duurt ongeveer tot 17:30. De entree is niet gratis.

UPDATE (11-2-2020) HET OPTREDEN IS WEGENS ZIEKTE GEANNULEERD. WEL MUZIEK OP ANDLEDON, KLIK HIER

Reacties