MFC De Mencke wordt “Gekkenhuis”

Foto: Youtube

UITHUIZEN – Zaterdag 29 februari wordt er in MFC De Mencke een feestavond (16+) gehouden. Radio 538 On Tour met “Die Verrückte Stunde”, René Karst en Abba Fever moeten ervoor zorgen dat het een onvergetelijke gekkenhuis wordt. De voorverkoop is inmiddels gestart. 

Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar bij Expert Jansen (Hogelandsterstraat 1, Uithuizen). Aan de kassa betaalt u € 17,50. Info via facebook.com/mfcdemencke. De zaal is open om 20.30 uur en het feest gaat om 21.00 uur los.

Die Verrückte Stunde 

Een verdubbeling van Radio 538’s ‘Die Verrückte Halbe Stunde’. Eén uur lang meezingen op foute muziek, die voor een avond feesten juist goed is. Hits uit het verleden vliegen voorbij. Van Queen tot André Hazes, van James Brown tot Van Halen, van Mental Theo & Charly Lownoise tot Guns ’n Roses, van Linda, Roos en Jessica tot Gigi D’Agostino. Wie kent ze niet, allemaal meezingers.

Voor een impressie van Die Verrückte Stunde klik hier

Rene Karst

Nanananananana.. …….Atje voor de sfeer, voor de sfeer, Aaaaaatje voor de sfeer! Wie kan ‘em niet? Meebrullen met dé feesthit van 2019! De carrière van de sympathieke troubadour zit sinds ‘Liever Te Dik In De Kist’ – het duet met Stef Ekkel uit 2016 – in de lift en met nieuwe singles als ‘Skol Cheers Proost’, zijn wekelijkse item bij Radio 538 en zijn rol als jurylid in het RTL4 programma ‘All Together Now’ lijkt daar voorlopig geen einde aan te komen.

Voor René Karst met ‘Atje voor de sfeer’ klik hier

Abba Fever XS

Op het podium zorgen de twee zangeressen als Agnetha en Frida voor een levensechte seventies-sfeer. De adembenemende stemmen van deze zangeressen zijn niet te onderscheiden van de echte ABBA-dames. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond!

Voor ABBA Fever met Gimme, gimme, gimme klik hier

Reacties