Zaterdag Q-Music Foute Uur XXL met de Party Animals

Q-Music Foute Uur XXL 2019
Foto: Ricardo Damminga Fotografie

WARFFUM – In samenwerking met Stichting EVH organiseert Stichting Op Rikodais zaterdag 14 maart een ‘Q-music Foute Uur XXL’. Het evenement vindt plaats in evenementenhal Op Roakeldais te Warffum. Special act is Party Animals, de Amsterdamse houseband die met happy hardcore in de jaren ’90 enkele hits scoorde.

Stichting Op Rikodais is al ruim 30 jaar actief tijdens de jaarlijkse internationale feestweek, waarmee de zomer wordt ingeluid. De afgelopen drie jaar brengt men al in het voorjaar sfeer in het dorp door de ‘foute party’s’ in samenwerking met Qmusic. Zaterdag wordt deze lijn doorgezet.

Q-music komt wederom naar Warffum met haar Foute Uur XXL en CD-koffers vol met foute hits en guilty pleasures. Buiten de DJ’s van de populaire radiozender, zullen de good old Party Animals hun opwachting maken en het publiek terugvoeren naar de 90’s.

Kaarten (à €10,-) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij: Sporthuis Winsum, Cafetaria Eendrum, Spar Dekkers Warffum, Cafetaria ’t Gemeentehuis Usquert, Primera Uithuizen en Coop Verstraete Baflo. Aan de zaal kosten de kaarten €12,50.

Waar is dat feestje? In Warffum is dat feestje!

Op Roakeldaishal, Oostervalge 52a te Warffum. Aanvang 21:00 uur. De zaal is open om 20:30 uur.

Om al even in de stemming te komen…………..

Reacties