Singer-songwriter Wouter van der Wal naar Andledon

Foto: Andledon

DEN ANDEL – Komende zondagmiddag (14 juni) vindt op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel een optreden plaats van Wouter van der Wal. De muzikale duizendpoot brengt een programma met eigen werk: ‘Elk lied is een verhaal, een wereld op zichzelf.’

Wouter van der Wal is onder meer muzikant, zanger, theatermaker, tekstdichter en stemkunstenaar. Hij is een veelgevraagde act op festivals en heeft in dat verband onder meer gespeeld op het Imaginarium Festival. In 2016 werd de Fries verkozen tot de beste kampvuurmuzikant van Nederland. Op Andledon brengt hij zondag een eigenzinnig liedjesprogramma. Zijn repertoire bestaat hoofdzakelijk uit eigen werk, bestaande uit melodieuze, poëtische en fantasierijke nummers, met een vrolijke, filosofische, sprookjesachtige of realistische insteek.

Het optreden van Wouter van der Wal start aanstaande zondag 14 juni om 15:00. De toegang tot het optreden is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de muzikant wordt zeer op prijs gesteld. Het aantal plaatsen is als gevolg van de coronamaatregelen beperkt. Bezoekers dienen zich van te voren aan te melden. Dit kan onder meer via mail: [email protected].

Cookieinstellingen