Repair Café Winsum 29 augustus weer van start

Foto: HogelandNieuws

WINSUM – Op 29 augustus gaat het Repair Café Winsum weer haar diensten aanbieden. Dat na 4 maanden afwezigheid door de coronacrisis. Dit gaat gebeuren in gebouw De Poort aan de Borgweg te Winsum. Dit is nodig omdat COSIS nog steeds gesloten is voor onze activiteiten. We gaan in 2020 daarom voor 4 keer open in het gebouw De Poort aan de Borgweg 36 te Winsum.

Zoals vanouds maar met de richtlijnen van het RIVM gaan we met elkaar weer aan het repareren en herstellen. Zowel de techniektafels als het naaiatelier zijn geopend.  Bij binnenkomst zullen wij u vragen of u vrij bent van klachten en informeren over hoe we te werk gaan. U bent minder vrij in rondlopen dan u gewend was. Dit alles om afstand te houden (1,5 mtr) en coronaveilig werken mogelijk te maken. Niet alleen voor u, maar ook voor de vrijwilligers.

Na 4 maanden gesloten zijn geweest verwachten we de nodige aanloop. Ook kost het repareren meer tijd i.v.m. het reinigen van de spullen en tafels. We vragen hiervoor begrip en houd daar u in uw eigen planning rekening mee. Bij De Poort is voldoende parkeerruimte voor auto en fiets.

Volg onze facebookpagina of de website, www.repaircafeHHL.nl,  voor de actuele informatie die wij daar met jullie delen.

Wij hopen jullie weer te kunnen zien op 29 augustus tussen 10.00 en 12.30 uur.

Cookieinstellingen