Trio Ridente speelt in De Blauwe Schuit

Foto: DBS

WINSUM – Op zondag 6 september a.s. om 15.00 uur speelt de voorstelling, omlijst met klassieke muziek, Lied zonder woorden van Trio Ridente in Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum, uiteraard binnen de regelgeving rondom Corona.

Trio Ridente, bestaande uit Merel Wentink (mezzo-sopraan), Meike Wijma (sopraan), en Julia Hoorman (piano), is een jong gezelschap dat zich bezig houd met het op eigen wijze vertolken van het klassieke lied.

Met hun theatrale lied-recital “Mag ik een Aa” vonden ze een vorm waarbij ze klassieke liederen en duetten op een theatrale manier aan het publiek presenteerden. Met gesproken tekst, verhaallijn en veel humor spreken ze een groot publiek aan om hun passie voor klassieke muziek mee te delen.

Met hun nieuwe voorstelling “Lied zonder Woorden” onderzoekt het Trio thema’s rondom woorden en taal. Ze vragen zich af hoe het kan dat met zoveel woorden, mensen elkaar nog steeds niet begrijpen. Moeten we eigenlijk wel zoveel waarde hechten aan woorden? Zijn er geen andere manieren om jezelf uit te drukken?

Kaarten kosten € 12,50 en kunnen gereserveerd worden via www.deblauweschuit-winsum.nl.

Reacties