Keltische Folk met Marie’s Wedding Duo op Andledon

Marie's Wedding Duo (Joanna & Jan)
Marie's Wedding Duo (Joanna & Jan)
Foto: Andledon

DEN ANDEL – Aanstaande zondagmiddag (20 september) kan op Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel weer worden genoten van Marie’s Wedding Duo. De tweepersoonsformatie, bestaande uit Joanna Scott Douglas op zang en bodhrán en Jan Jedding op gitaar en zang, brengt die middag Ierse en Schotse folk.

Joanna Scott Douglas (oorspronkelijk uit Schotland) en Jan Jedding (Duitsland) vormen sinds 2012 Marie’s Wedding Duo. Met humor en charme brengen ze een gevarieerd repertoire met zowel traditionele Ierse en Schotse als meer hedendaagse folk. In 2017 bracht het duo een eerste cd uit, getiteld Both Sides. Dit voor de German Record Prize 2017 genomineerde album was het derde van Scott Douglas, die buiten het duo in diverse andere formaties (deels met haar partner Jan Jedding) actief is. Marie’s Wedding Duo heeft op vele grote én kleine podia gespeeld, zowel in Engeland, Nederland als in hun thuisland Duitsland. Het duo is geen onbekende in Den Andel. Het duo trad eerder succesvol op in het Andelster theater in september 2018, en daarvoor speelden ze op het podium mee met de rondtoerende Schotse muzikant Sandy Brechin.

Het optreden van Marie’s Wedding Duo start zondag 20 september om 15:30 en duurt tot ongeveer 17:30. Het optreden is niet gratis. Gasten dienen van te voren een kaartje te reserveren via [email protected].

Cookieinstellingen