Meditatie in beweging onder de rode beuk

Foto: Domies Toen

PIETERBUREN – De rode beuk in Domies Toen is zoals vast wel bekend kandidaat voor de mooiste boom. Daardoor kijken mensen nu met heel andere ogen naar de beuk. Ze zijn verwonderd over de kracht die de boom uitstraalt. Over de verhalen die hij vertelt.

Hoe is het om onder deze eerbiedwaardige reus te staan als een boom, te ademen een boom?

Je kan dit ervaren met Hanna van der Linden, bewegingsdocent, sinds 2017 woonachtig in Kleine Huisjes. Grijp je kans op 19 oktober, om 14.00 uur. Het weer moet natuurlijk wel meewerken. Opgave via: [email protected]

We zijn nog steeds op zoek naar trouwfoto’s van bruidsparen die onder de beuk op de foto zijn gezet. Die willen we ook graag in de kerk tentoonstellen. Als je een mooie trouwfoto hebt stuur dan even een berichtje naar [email protected] Een andere bijzondere foto van de beuk is vanzelfsprekend ook welkom.

Winsum, dorp in het Hogeland, is het mooiste dorp van Nederland. Het zou toch mooi zijn als de rode beuk, ook in het Hogeland, de mooiste boom wordt, want…… er gaat niets boven Groningen, dus ‘de beuk erin!’. Stem op de rode beuk in Pieterburen, www.deboomvanhetjaar.nl/stem-groningen.

Reacties

Cookieinstellingen