Pure, rauwe Keltische Folk met William van Rapalje

William van Rapalje
William van Rapalje
Foto: RockingGoodFolk

WINSUM – Rocking Good Folk presenteert zondag 27 september William van Rapalje (bij de burgelijke stand ingeschreven als Van der Laan ). Het knusse café The Jolly Cat, wordt – door de 1,5 meterregel in coronatijd – tijdelijk in geruild voor zalencentrum De Hoogte, Kerkpad 8 in Winsum. Dit om alle liefhebbers de mogelijkheid te geven om te komen en volgens de coronanormen een concert te kunnen bijwonen. 

William’s rauwe en warme stem vertolkt de emotie en de inhoud van de nummers die hij zingt. Om William kun je gewoon niet heen, op het podium staat, zo vast als een huis, een geroutineerde artiest die precies weet wat hij doet en wat hij zingt. Daarmee creëert hij een intieme, warme en ingrijpende sfeer. Opgaan in zijn muziek en stem is niet alleen een optie, het gebeurt zonder dat je er iets aan kunt doen.

William zingt, natuurlijk, maar hij speelt ook o.a. bodhran, gitaar, gitouki, mandoline en tin whistle. Verder brengt hij zijn nieuwste CD mee: “Love at the Irish Pub”.

Lokatie: De Hoogte, Kerkpad 8, 9951 EP WINSUM

Zondag 27 september 2020, 14:30 uur

Entree: € 15,-

Hoe werkt het nu?

– Elk optreden in De Hoogte begint om 14:30 en de zaal gaat om 13:45 open.

– Kaartjes kosten € 15,00

– Er is alleen voorverkoop, dus alle kaartjes moeten van tevoren besteld worden.

– Bestel voor je hele groep tegelijk kaartjes, zodat wij daar bij de zaalindeling rekening mee kunnen houden.

– Bestel via onze website www.rockinggoodfolk.nl, via Eventbrit of bel ons op 06 3939 1954 tussen 10-16u van maandag t/m vrijdag.

 

Cookieinstellingen