Repair Café Winsum een week eerder

Foto: HogelandNieuws

WINSUM – Niet de laatste zaterdag van de maand, maar op zaterdag 24 oktober is de eerstvolgende openstelling van Repair Café Winsum in gebouw De Poort.

Op 24 oktober zitten wij weer graag voor u klaar om voor u reparatie- en herstelacties uit te voeren. Afgelopen zaterdag waren er 25 klanten geholpen binnen 2,5 uur en een tevredenheid van 9,3. De werkwijze is hierbij weer aangepast aan de RIVM-voorschriften rondom corona. We verwachten ook niet dat er meer dan 30 mensen tegelijkertijd aanwezig zijn.

Ook kledingreparatie

Weet u dat wij ook kleding kunnen herstellen? Is de zoom uit uw broek? Of is er een zoom los van een gordijn? Is er een steekje los of zit er een gaatje in uw trui of T-shirt? Is de knop er af? Is de knie van een jongensbroek doorgesleten en wilt u er een nieuwe lap op een broek hebben? Of een lap op de elleboog van een overhemd? Neem dan de nieuwe lap mee en wij zorgen ervoor dat het goed komt. De lap kan natuurlijk ook uit een ander kledingstuk worden gehaald. Kom langs en samen repareren wij het graag.

Zaterdag 24 oktober staan wij er weer, volgens alle dan geldende coronarichtlijnen, klaar voor uw kleding- en ook technische reparaties. Het materiaal moet uiteraard wel schoon zijn. Neem eventueel vervangende onderdelen mee.

Tussen 10.00 uur en 12.30 uur gaan we tezamen aan de slag. We zitten in het gebouw De Poort aan de Borgweg 36 te Winsum.

Weggooien? Mooi niet!

Cookieinstellingen