Succesvolle vrijwilligersavond Zwembad de Hoge Vier

Foto: Persbericht

 

Op vrijdag 17 maart was de tweede vrijwilligersavond. De avond begon met een korte voorstelronde van het aanwezige bestuur en de vrijwilligers. Daarna nam Jan Kamphuis het woord om een korte toelichting te geven op de huidige werkzaamheden van het bestuur en een aantal eerder genomen besluiten, waaronder de openingstijden en het zwembewies voor de vrijwilligers.

 

De functies van de vrijwilligers worden steeds concreter. Om als eventueel aankomend vrijwilliger een idee van de functies te krijgen, waren er vacatures opgehangen. Daarmee werd ook al gauw duidelijk dat er veel vrijwilligers nodig waren. Omdat de functie Kassamedewerker de hoogste prioriteit heeft, naast het regelen van de personele bezetting, is deze uitgebreid besproken. Voor meer informatie over de vrijwilligers en de aanmelding, verwijzen wij u naar de deze link

De avond is succesvol verlopen. Naast de al actieve vrijwilligers, zijn er zeven nieuwe aanmeldingen ontvangen. Deze nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. Ook de eerste activiteiten na NLdoet komen er nu aan. Zo zullen een aantal vrijwilligers het bestuur gaan ondersteunen tijdens de voorverkoop van de abonnementen op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart.

Mocht u ook vrijwilliger worden, maar is het voor u te veel om met enige regelmaat aanwezig te zijn? Dan kunt u zich ook aanmelden als vrijwilliger voor incidentele werkzaamheden zoals de voorverkoop of het afhalen van abonnementen. Maar ook als invalkracht bij calamiteiten door bijvoorbeeld ziekte bent u van harte welkom. Het bestuur staat open om met u naar de mogelijkheden te kijken. U kunt zich ook via de website van het zwembad http://www.zwembad-dehogevier.nl/ aanmelden als vrijwilliger.

 

Cookieinstellingen