Personeel Albert Heijn Winsum onherkenbaar

Zoals veel bewoners van Winsum en wijde omgeving komt uw verslaggever graag in de supermarkt van Albert Heijn. Een ruim assortiment van dagelijkse benodigdheden, heerlijke lekkernijen, prima service en vriendelijk personeel, kortom, een bezoek aan Albert Heijn is een feestje.
Gisterenavond was het anders, het was een zooitje. Kassamedewerkers, vakkenvullers, meisjes van de broodafdeling, meisjes van de kaasafdeling, de groentemannen, ja, zelfs de mannen in de strakke pakken, alles liep maar door elkaar. Er werd gezongen, gedanst, ja, zelfs geschreeuwd. De meesten hadden niet eens de Albert Heijn-kleding aan, maar waren verkleed of hadden een masker op. Uw verslaggever wist niet wat hij zag. Er werden gewoon zakjes borrelnootjes opengetrokken. De nootjes werden samen met komkommers, kaas en andere hapjes in alle openheid opgegeten.
Een normaal eerlijke, hardwerkende medewerker loog zo hard dat zijn neus er van groeide. Eén, normaal gesproken erg nette en voorkomende medewerkster liet zich helemaal gaan, het leek net Pippi Langkous! Een medewerker van de vleesafdeling liep met een varkenskop rond.
Er werd niet gevraagd of iemand koopzegels wilde hebben, en een kassabon werd niet eens aangeboden.
Het was een vreemd tafereel. Aan de andere kant ook wel leuk om het mee te maken en te zien dat het zo’n leuk team is.
Het gedoe trok ook nog andere buitenstaanders aan. Op een gegeven moment kwam er een man aan die bijna zo mooi zong als Elvis Presley, maar hij was het niet, want hij had geen cape en allerlei blingbling om.
Ja, het ging er raar aan toe!
Had ik trouwens al geschreven dat het niet in de supermarkt zelf was, maar in zalencentrum De Hoogte waar het Albert Heijn-personeel een gekostumeerd feestje had?
Sorry!!

Reacties