Volop activiteiten Verzoamelstee Bedum

Foto: Verzoamelstee Bedum.nl

BEDUM – De komende tijd staan er verschillende boeiende activiteiten op de planning van de Verzoamelstee in Bedum. Naast de gebruikelijke inloopochtenden, met of zonder tablethelpdesk, worden er ook verschillende gezellige en informatieve ochtenden georganiseerd. De Verzoamelstee vindt iedere donderdagochtend plaats in het Grand Cafe in Alegunda Ilberi, van 9:30-11:30 uur. De toegang is gratis, voor de koffie en thee wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd.

Op donderdag 22 februari a.s. komt fysiotherapeut Coby van Herksen van fysiotherapiepraktijk De Ommelanden langs om iets te vertellen over valpreventie voor ouderen.
Een val veroorzaakt vaak veel leed. Lichamelijk, door kneuzingen of een breuk, maar ook geestelijk. Eenmaal een keer gevallen, kan dit de angst om opnieuw te vallen versterken. Tijdens deze informatieve ochtend zal worden verteld hoe een val wordt veroorzaakt, maar ook hoe deze kan worden voorkomen.

15 maart: Tussen kunst & kitsch: taxatie van voorwerpen ouder dan 100 jaar door Piet Lanting.
Vorig jaar was er ook een zeer geslaagde taxatieochtend, waarbij Piet Lanting vertelde over de herkomst en de waarde van de door bezoekers meegebrachte voorwerpen. Deze ochtend kunt u met voorwerpen langskomen van 100 jaar of ouder. De Verzoamelstee  verwacht dat het weer een interessante en leuke ochtend zal worden.

Gezellige Paasochtend
Op donderdag 29 maart wordt er een gezellige activiteit georganiseerd, waarin er alvast wordt uitgekeken naar de paasdagen.
Hoe dit concreet wordt ingevuld is nog even een verrassing. Gebruikelijk is wel dat er met elkaar gezorgd wordt  voor een hapje en een drankje.

De agenda op een rijtje:

22 februari: Informatieve ochtend: Valpreventie m.m.v. Coby van Herksen (fysiotherapeut)
1 maart:  Inloopochtend zonder tablethelpdesk
8 maart:  Inloopochtend zonder tablethelpdesk
15 maart: Taxatie van antieke voorwerpen (100 jaar en ouder) door Piet Lanting
22 maart: Inloopochtend met tablethelpdesk
29 maart: Paasactiviteit

Cookieinstellingen