Eerste trekking Adventskalender bij slagerij Hasper

Foto:

WINSUM – De Ondernemers Vereniging Winsum heeft dit jaar een erg leuke actie voor de feestdagen, de Adventskalender. Je kunt met de Adventskalender prachtige prijzen winnen. Er zijn 1500 kalenders. Op=Op!

Elke kalender heeft een uniek lotnummer welke aan de voorzijde vermeld staat. Elk lotnummer kan maar 1x getrokken worden.De verkoopprijs van deze kalender is 5 euro, waarvan de opbrengst geschonken wordt aan  Arme kant van Winsum. De eerste trekking, de prijs een vleespakket, werd vanmiddag verricht bij Slagerij Hasper.

Wat moet u doen?

Van 1 t/m 24 december maakt u kans om 1 van de 28 prijzen te winnen. Elke dag opent u 1 van de 24 vakjes waarin de te winnen prijzen staan. Het winnende lotnummer wordt dagelijks getrokken in de betreffende winkel en wordt live gefilmd door HogelandNieuws/ Winsum. Degene met dit lotnummer wint de prijs van de winkelier die in het desbetreffende vakje staat. Dit lotnummer wordt direct op de website van HogelandNieuws/ Winsum bekend gemaakt, dus hou dit medium goed in de gaten!

Bent u een gelukkige winnaar? Dan kunt u uw prijs bij de desbetreffende winkelier t/m zaterdag 5 januari 2019 komen ophalen. De prijzen bestaan uit cadeaupakketten en waardebonnen van de winkeliers van Winsum.Op 24 december zijn er 3 extra trekkingen, waarin u kans maakt op 1 van de 3 hoofdprijzen van € 500, € 250 en € 100 !!

De totale waarde van de te winnen prijzen is ruim € 3.000,- en wanneer alle kalenders verkocht worden, kunnen we Stichting Arme Kant van Winsum ook ruim € 3.000,- aanbieden. De kalenders zijn te koop bij De Spar, De Print, Albert Heijn, Sporthuis Winsum, de viskar van Jacob Noorman, Compèl Computers, AnyTime en Blokker

De Winkeliers van Winsum wensen iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

 

 

Cookieinstellingen