Colourful Het Hogeland Quizzzz (opgave 7)

Foto: Colourful Het Hogeland

HET HOGELAND – Bij Stichting Colourful Het Hogeland is iedereen met buitenlandse ‘roots’ van harte welkom.  Laat je trots, talent en cultuur zien, zodat we van elkaar kunnen leren. Bij Colourful Het Hogeland willen we dat jij je thuis voelt.

Dat doen we door je in contact te brengen met mensen, verenigingen en bedrijven die bij jouw interesses passen.  Ook willen we de mensen in jouw dorp laten kennismaken met jouw cultuur. Om begrip te krijgen en van elkaar te leren.

Colourful Het Hogeland organiseert het hele jaar activiteiten zoals met elkaar muziek maken, samen koken, knutselen en sporten. Door mee te doen aan deze activiteiten, maak je snel contact met anderen. Zo voel je je al snel thuis.
Colourful Het Hogeland heeft in samenwerking met SIB TV en HogelandNieuws een leuke Kerst- Quiz bedacht. Kijk naar het filmpje hieronder en doe de komende dagen mee!
De komende dagen gaan mensen in hun moerstaal vertellen waarom ze meedoen met Colourful Het Hogeland. Door te raden waar deze kleurrijke man oorspronkelijk vandaan komt maak je kans op leuke Colourful- prijsjes.
Prijsjes:
Wereldwinkel Bedum een cadeaupakket.
Moluksbuffet Bedum: 2x menu maaltijd.
Cielito Lindo Warffum 2 x menu maaltijd
2 x 2 kaarten voor de openingsavond van Festival Op Roakeldais Warffum 2019
Deborah Prins van The Travel Club  een reischeque twv € 75,-
Vergeet niet de site of Facebookpagina van Colourful Het Hogeland te liken, dan blijf je op de hoogte van alle evenementen.

Cookieinstellingen