Gemeentenieuws in Noorderkrant: huis-aan-huis, behalve in buitengebieden

Foto:

HET HOGELAND – De wekelijkse gemeentepagina van Het Hogeland verschijnt vanaf 2 januari in huis-aan-huiskrant, de Noorderkrant. Op de wekelijkse gemeentepagina staan de belangrijkste gemeentelijke actualiteiten in die week: de agenda van de raad en aankondigingen van informatiebijeenkomsten, stremmingen en wegwerkzaamheden. In de eerste edities -behalve in de allereerste uitgave van 2 januari- verschijnen ook de officiële bekendmakingen zoals aanvragen en verlening van omgevingsvergunningen.

                                                                                                                  

Verspreidingsgebied
De Noorderkrant, die ook digitaal beschikbaar is, wordt op woensdag, verspreid in de plaatsen Adorp, Baflo, Bedum, Den Andel, Eemshaven, Eenrum, Eppenhuizen, Hornhuizen, Houwerzijl, Kantens, Kloosterburen, Lauwersoog, Leens, Mensingeweer, Niekerk (De Marne), Noordwolde Gn, Oldenzijl, Onderdendam, Oosternieland, Oudeschip, Pieterburen, Rasquert, Roodeschool, Rottum Gn, Saaxumhuizen, Sauwerd, Schouwerzijl, Startenhuizen, Stitswerd, Tinallinge, Uithuizen, Uithuizermeeden, Ulrum, Usquert, Vierhuizen, Warfhuizen, Warffum, Wehe Den Hoorn, Westernieland, Wetsinge, Winsum Gn, Zandeweer, Zoutkamp, Zuidwolde Gn, Zuurdijk.
Daarnaast geeft de gemeente eens per maand in de Ommelander (Courant) een themapagina uit over grotere projecten, zoals de versterkingsopgave. De eerste editie van deze maandpagina verschijnt eind januari.

 

Afhaalpunten
Voor inwoners op een buitengebied-adres zijn er diverse punten in de gemeente waar de Noorderkrant kan worden opgehaald. Dat kan in de volgende dorpen: Baflo, Bedum, Garmerwolde, Leens, Sauwerd, Uithuizen, Uithuizermeeden, Warffum, Winsum en Zuidwolde.
Baflo: Coop Verstraete, Heerestraat 16
Bedum: Bak, Ellerhuizen 5; Gemeentehuis Bedum, Schoolstraat 1; Slijterij Van Dijk, Noordwolderweg 7; PLUS, Grotestraat 13; Primera De Gele Klap, Herestreek 1; Scholma Druk, Industrieweg 4
Leens: Jumbo, de Nije Nering 2
Sauwerd: De Dorpswinkel, Oude Winsumerstraatweg 12
Uithuizen: Jumbo, Oosterstraat 2
Uithuizermeeden: Coop, Johan van Veenplein 2
Warffum: Spar, Noorderstraat 20
Winsum: Albert Heijn, Obergon 2; Bruna, Regnerus Preadiniusstraat 5; Gemeentehuis, Hoofdstraat Winsum 70
Zuidwolde: Broodboetiek, Boterdiep WZ 32

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd de digitale editie lezen.

Steeds meer digitaal
Op termijn zijn deze officiële publicaties uitsluitend digitaal te raadplegen. Inwoners kunnen zich hier nu al op abonneren via www.overheid.nl/overuwbuurt. Wie de postcode invoert, ontvangt dan bericht wanneer er iets in de eigen omgeving gebeurt.

Cookieinstellingen