Winterloop: Topprestatie van Bedumse kapsters

Foto: HogelandNieuws

BEDUM – Hotel Café Restaurant Het Gemeentehuis was vanaf vrijdagavond 19.00 uur omgetoverd tot één grote kapsalon, de Knipstube. De teams van TimeOut- kappers en Geralda Hairfashion brachten ieder uur nieuwe kapsters in de strijd om de knipmarathon van 24 uur te kunnen volhouden. De sfeer zat er vanaf het begin goed in. Naast kapsters en klanten, die een mooi bedrag betaalden voor WinterLoop Bedum, waren er óók veel feestvierders op het evenement afgekomen.

De mooiste weddenschappen werden er afgesloten. Een baard werd weggeschoren voor  ACHTHONDERDVIJFENZESTIG euro, een mooie haardos verdween op de planken van Het Gemeentehuis voor bijna VIJFHONDERD euro. Tegen 04.00 werd het iets rustiger, maar tegen de ochtend liep de ‘salon’ alweer vol. De nachtbrakers namen een laatste alcoholische versnapering, terwijl de vroege vogels een kop koffie namen om echt wakker te worden.

Af en toe verdween er even een kapster naar een hotelkamer om te douchen, te eten of de voeten te verzorgen, om vervolgens met een lach van oor tot oor weer de schaar te hanteren. Wat een topprestatie hebben de dames van Time Out Kappers en Geralda Hairfashion geleverd. Het laatste uur kwam brandweergroep Bedum de boel nog opvrolijken en werd ook de polonaise nog ingezet (zie filmpje). Zaterdagavond werd de opbrengst van de gezelligste kapsalon van Nederland en omgeving bekend gemaakt, € 12.377, 67. Wat een enorm bedrag!!

 

HogelandNieuws- verslaggever Cees liet zich óók knippen, om 04.30 uur!! Tijdens het knippen had Esther Fokkens Visser van Time Out kappers ook nog tijd voor een interview. (zie filmpje)

Reacties