Hette Anne Bakker zet zich in voor KIKA

Foto:
HET HOGELAND – De 30- jarige Hette Anne Bakker uit Eenrum gaat zich inzetten voor KIKA en is in voorbereiding voor de KIKA-extreme-run . Een van de evenementen die Hette Anna organiseert om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen is aanstaande zaterdag: een oerHollandse, gezellige bingoavond in het dorpshuis in Eenrum.
Waarom Hette Anne zich gaat inzetten? 
Hette Anne: “In 2011 hebben we afscheid moeten nemen van mijn 15- jarige neefje. Overleden door kanker. Veels te jong en oneerlijk. Dit heeft een dikke indruk op me achtergelaten. Jaren heb ik met het idee gelopen om me in te zetten voor KIKA. Voor mensen zoals mijn neefje Kevin. 
Door me aan te melden voor de KIKA- extreme in 2020 hoop ik voldoende geld op te halen om de strijd tegen kanker door te laten gaan. Dat er verder onderzoek kan worden gedaan en hopelijk een kans op genezing. Dat op een dag er geen kindjes meer ziek worden door kanker. 
Via een speciale Facebookpagina (klik hier) houd ik zoveel mogelijk mensen op de hoogte van de lange weg ernaar toe. En daarbij ook alle acties die we op touw gaan zetten.”

Reacties