Winsumse in finale Miss Noord

Foto:

Kimberley wil graag wat meer modellenwerk doen

Het is absoluut geen straf om verslaggever te zijn, maar af en toe is het een feest, zoals vanavond, na een tip had ik een afspraak gemaakt met Kimberley de Graaf uit Winsum, zij staat in de finale van de Miss Noord-verkiezingen, die 19 september a.s. in Roden wordt gehouden.
Op mijn aanbellen werd de deur opengedaan door een prachtige vrouw, glinsterende ogen in een engelachtig gezicht, die ook nog de vriendelijkheid zelve bleek te zijn.
In haar stijlvol ingerichte woning namen we plaats op de bank, ze maakte gelijk indruk door haar spontaniteit, vertelde honderduit en liet vol trots foto’s zien.
Haar moeder en tweelingzus hebben haar opgegeven voor de Miss-verkiezing en Kimberley vindt het hartstikke leuk. Er waren 68 aanmeldingen en de eerste selectie vond plaats op basis van ingezonden foto’s. De overgebleven kandidates zijn gisteren op een tweede selectie-ronde geweest en daar zijn er 14 van overgebleven, waaronder Kimberley dus.
Op 6 september beginnen de repetitiedagen en op 19 september is dus de grote finale tijdens de Jaarbeurs van Roden. Deze finale is voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis. In de finale lopen de dames een vrijetijdskleding-ronde, een bikinironde en een ronde in avondjurk. Spontaan laat Kimberley een foto zien waar ze op staat met de avondjurk. “Oeps” zegt ze, “dat was eigenlijk niet de bedoeling, het moest eigenlijk geheim blijven.” Met zijn trouwste gezicht belooft uw verslaggever niets te zeggen, maar de jurk past precies bij haar gezicht en maakt een bezoekje aan de verkiezing al meer dan waard.
 
Kimberley verlaat even de kamer en uw verslaggever verheugt zich heimelijk op de volgende kledingronde. Kimberley komt terug met twee glazen Crystal Clear, “anders worden we te dik” grap ik even opgelucht.
Kimberley heeft al wel wat ervaring met modellenwerk, maar ze hoopt door aan de verkiezing mee te doen wat meer werk te kunnen krijgen.
WinsumNieuws denkt dat ze ver kan komen, naast haar schoonheid, charme straalt ze iets bijzonders uit. We maken de afspraak dat WinsumNieuws haar de finaledag gaat volgen met de camera, weer een feestdag dus.
Cookieinstellingen