Wim Beukema; “Ik doe er alles aan om mijn droom te verwezenlijken”

Lange tijd droomde Wim Beukema, keeper bij VIBOA van een carrière als doelman. Maar in plaats van met gebalde vuisten de bal uit zijn doelgebied te stompen of zich voor een aanstormende tegenstander te werpen gebruikt hij de vingers nu om de snaren van zijn akoestische gitaar te beroeren.

En met groeiend succes, na een optreden op Rode Haan waar hij zijn eerste optreden had begon Wim zich meer en meer aan de muziek te wijden. Nu heeft hij bijna drie zelfgeschreven nummers klaar en doet hij mee aan een wedstrijd bij Radio Noord; café Martini. Zijn nummer: “De man van duizend woorden” is een soort ballade maar wie goed naar de tekst luistert hoort een gevoelig lied tegen onrecht. Het is een prachtig lied.

“Op 30 mei ga ik optreden op een benefietconcert voor de voedselbank. Ik ben daar o.a. met Edwin de Vries, Dat is natuurlijk enorm spannend. Maar ik ga er helemaal voor. Ik zou het geweldig vinden wanneer ik van mijn muziekhobby mijn werk zou mogen maken, maar dat willen er heel veel en je moet natuurlijk ook geluk hebben. Het is wel mijn droom en ik doe er alles aan om die te verwezenlijken”.

Luister naar het nummer “De man van duizend woorden” en geniet van de tekst en de mooie, unieke stem van Wim Beukema.

Tekst: Cees van de Meent

Cookieinstellingen