Afscheidshaag voor Bert Smilda

Foto: Facebook-bericht Trudi

Morgen nemen de kinderen, familie, vrienden, collega’s, kennissen en verdere genodigden afscheid van Bert Smilda.

Bert kwam vorige week woensdagavond door een tragisch ongeval in het Friese Hoornsterzwaag om het leven tijdens een gezinsuitje.

Bij het ongeval raakte Berts vrouw Gea levensgevaarlijk gewond. Gea ligt nog steeds in het ziekenhuis. In haar toestand is wel iets verbetering gekomen, maar het blijft zorgelijk.

Ook zoon Pieter raakte lichtgewond.

Wat zoon Pieter en dochter Trudi meemaken is een regelrechte nachtmerrie, maar de kinderen slaan zich er, natuurlijk met hulp, geweldig doorheen.

Het ongeval, de dood van Bert, de vreselijke positie van Gea , maar ook het verdriet, de volwassenheid, de vastberadenheid, liefde en warmte van de kinderen hebben ons Winsumers diep geraakt.

Om Bert de laatste eer te bewijzen,
om Gea betrokkenheid, steun en warmte te laten voelen,
om Pieter, Trudi en Stef te steunen en te laten zien dat we er voor ze willen zijn, zal er morgenvroeg vanaf 10.30 uur een erehaag worden gevormd op de Borgweg, tussen de Blauwe Schuit en de provinciale weg.

Een aantal personen heeft WinsumNieuws gevraagd dit artikel te plaatsen met de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen de haag zullen vormen.

Familie, vrienden en collega’s van Bert en zijn gezin zullen een haag vormen op het grasveld voor het huis aan de Schepperijlaan. Bij grote deelname kan vervolgens de groenstrook langs de provinciale weg richting De Meeden worden gebruikt.

Cookieinstellingen