50-jarig bestaan buurtvereniging ZuidWest Hoek Winsum

Foto: Archief WinsumNieuws

De buurtvereniging ZuidWest Hoek te Winsum viert in juli haar 50-jarig bestaan.

Al 50 jaar bestaat in onze wijk een buurtvereniging. Door en voor alle bewoners zijn er in de afgelopen 50 jaar verschillende activiteiten georganiseerd. In het begin lag de nadruk op de saamhorigheid en het omzien naar elkaar. De laatste jaren is er meer aandacht voor leuke activiteiten met elkaar.

De leden van de vereniging vormen een gevarieerd bestand, bestaande uit jonge gezinnen, alleenstaanden, oudere gezinnen en verder alle bestaande samenlevingsvormen.
Zowel voor jong als oud worden er verschillende activiteiten per jaar georganiseerd.

Om te vieren dat we dit al 50 jaar doen is er een feestelijk jubileum georganiseerd door en voor alle bewoners. Door de jubileumcommissie en de bewoners is er de afgelopen 2 jaar veel werk verzet om extra inkomsten voor het jubileumfeest te verkrijgen. Naast een extra financiële bijdrage van de bewoners werden er verschillende acties gehouden, o.a. rommelmarkten, eieracties en een kerstbroodactie. Doordat dit goed gelukt is kunnen we met alle bewoners het jubileum vieren met allemaal gratis evenementen.

Op woensdag, 1 juli 2015, om 19.30 uur zal de officiële start van het jubileum zijn. Hierbij zal de buurtvlag gepresenteerd en in top worden gehesen.

Op vrijdag, 3 juli 2015 vanaf 20.00 uur, is de officiële receptie in camping Marenland.

Op zaterdag, 4 juli 2015 beginnen we om 06.00 met dauwtrappen gevold door een gezamenlijk ontbijt. Verder de hele dag verschillende activiteiten met als afsluiting een gezellige avond tot 23.30 uur.

Binnenkort plaatsen we het volledige programma

Cookieinstellingen