Nieuwe beheerder Dorpshuis Artharpe, afscheidsreceptie oude

Het bestuur van de stichting Dorpshuis Artharpe organiseerde ter gelegenheid van het vertrek van Agnes Rozeboom en Fransien Souisa in het dorpshuis een afscheidsreceptie. Gelijk kon kennis worden gemaakt met Anja Sjoerdsma, de nieuwe beheerder per 1 juni 2015.

Het was een gezellige drukte in het dorpshuis waar Agnes en Fransien -en ook Anja- werden bedolven onder bloemen, drank enz.

Namens het bestuur sprak Lydia Bruins, voorzitter de vertrekkende en de nieuwe beheerders toe.
Ze memoreerde dat het enkele maanden aangekondigde vertrek bij het bestuur als een bom was ingeslagen. Agnes besloot te stoppen omdat zij meer tijd aan haar gezin wil gaan besteden. Fransien besloot te stoppen door fysieke omstandigheden. Drie jaar geleden namen de twee het stokje over van Anja Holwerda. Het bestuur is erg verheugd dat er op korte termijn een nieuwe beheerder was gevonden. Anja Sjoerdsma (Holwerda) heeft veel ervaring in de horeca en zal het dorpshuis in haar eentje gaan runnen.

Ook gaf Lydia Bruins aan dat er altijd veel werk verzet moet worden waarbij de hulp van vrijwilligers ook nodig zal zijn. Agnes zal in de toekomst beschikbaar blijven voor de dorpstafel (vrijdags).

Het bestuur is zeer erkentelijk met de door Agnes en Fransien verrichte werkzaamheden in de afgelopen drie jaar. Zij heeft er alle vertrouwen in dat met de komst van Anja het dorpshuis de komende jaren goed blijft draaien.

Namens het bestuur werd de dames een bon overhandigd voor een -schoonheids-behandeling bij Loes van der Laan in Sauwerd.

Namens de volleybalvereniging werd de dames een seizoenskaart aangeboden.

In een gezellige sfeer werd genoten van -heerlijke- hapjes en drankjes.

Verslag en foto´s : Auwert Postmus

Cookieinstellingen