SOPN zoekt mensen omgeving Winsum voor nieuwe start !!

Foto: A. van Gijlswijk

Honderden Winsumers zijn goed op de hoogte wat zich in Winsum heeft afgespeeld en waar wij al in 2002 vanuit de hoofdstraat met de “mindshop” en daarna in een groot kantoor aan de Lombok(nu garage) onze bevindingen en conclusies wereldkundig maakten.

Vele tienduizenden uren onderzoek naar wat de invloeden zijn op de mens van chemtrails, genetisch gemodificeerd voedsel, straling en de dagelijkse misleiding en angstzaaiende media. Wij vonden de oplossing met de kennis die uit het vakgebied is gehaald van de westerse universiteiten en wat wel openlijk in Rusland wordt vrijgegeven. Dit betreft het onderzoek van de ionosfeer en de Schumann resonantie. Vooral de kennis die wij hebben ontdekt om je lichaam gezond te houden is voor iedereen van belang.

Velen van jullie zie of spreek ik regelmatig in ons actieve en gezellige dorp en gaven mij een stem bij de verkiezingen in 2012 met SOPN.  Ik ben blij weer in Winsum te zijn en met de erkenning van de mensen die ons in vertrouwen nemen om ook hun verhaal kwijt te kunnen.

Met antonteuben.nl functioneren wij met een team die noodgedwongen door heel Nederland verdeeld is. Mijn website, facebook en twitter wordt vanaf vandaag gevuld met de feiten over o.a. vrije energie nu voor iedereen, buitenaards contact vindt zijn weg in de media, de tweede zon, de veranderingen op onze aarde, de waarheid en de etiketten die op onze kinderen worden geplakt, gaten bij de polen en hoe de dierenwereld ons dingen proberen duidelijk te maken, tips om gezond te zijn zonder straling en beïnvloeding middels de Schumann resonantie.

Nu openlijk de berichten verschijnen dat meer dan 60% van de Nederlandse bevolking geen vertrouwen meer heeft in de politiek of media is dit het juiste moment om vanuit Winsum weer met de volksbeweging en universeel persbureau SOPN(Soeverein Onafhankelijk Persbureau Nederland) te starten. We bieden mensen de kennis en wereldwijde feiten aan wat er zich in Nederland, de planeet en het universum afspeelt. Iedereen kan zelf bepalen wat hij daarmee doet. De samenwerking die er momenteel al is met WinsumNieuws en anderen kan nu verder worden gebundeld. Winsum staat al in de top 3 van de veiligste gemeentes en laten we daar met elkaar ook de gezondste en mooiste van maken.

Zolang er nog geen beslissing is genomen over het Boogplein in Winsum maken we nog een kans om daar een prachtig nieuwe locatie neer te zetten met informatie over en verkoop van vrije energie generatoren, universele rechten van de mens en gezondheid en informatie wat het bewustzijn verhoogd.

Wij zoeken een paar enthousiaste onafhankelijke onderzoekers die ons ondersteunen in onze werkzaamheden vanuit Winsum en die bij voorkeur al redelijk op de hoogte zijn van de wereldsituatie. Wij stoppen verder geen energie meer in de instituties maar in de mens die in een realiteit is gebracht waarbij we beseffen dat we het zelf en met hulp van elkaar moeten doen ongeacht kleur, geloof, cultuur of titel. Respect voor elkaar en de verantwoordelijkheid nemen voor onze kinderen die we de waarheid niet langer mogen onthouden.

Interesse?? Mail [email protected], met vermelding SOPN

 

Mvg. Anton Teuben

Cookieinstellingen