Besluiten burgemeester en wethouders van 3 november 2015

Foto: Gemeente Winsum

VASTSTELLING WEGENLEGGER

Het college dient een verzoek in bij Gedeputeerde Staten tot vaststelling van de ontwerp-wegenlegger. De wegenlegger registreert alle openbare wegen buiten de bebouwde kom en geeft weer wie aansprakelijk is voor het onderhoud. Eerder kon iedereen zienswijzen indienen op de ontwerp-wegenlegger. Op basis van de ingediende zienswijzen is de wegenlegger op een aantal punten aangepast.

ZIENSWIJZE OVER DE OPSLAG VAN RADIOACTIEF AFVAL IN DE BODEM VAN GRONINGEN

Het college besluit de zienswijze van de provincie Groningen over de opslag van radioactief afval in de bodem van Groningen mede te ondertekenen. In de zienswijze geeft de provincie onder meer aan op geen enkele wijze mee te werken aan opslag of berging van radioactief afval in de ondergrond in de provincie Groningen.

VASTSTELLEN VERORDENING RIOOLHEFFING 2016

Het college stelt de raad voor de verordening op de heffing en de invordering van rioolheffing 2016 vast te stellen. De belastingverordeningen worden jaarlijks vastgesteld. De rioolheffing stijgt niet ten opzichte van 2015; het tarief blijft € 210,00 per perceel.

INVOEREN VERKLARING OMTRENT GEDRAG BIJ AANSTELLING NIEUWE MEDEWERKERS

Het college heeft het voornemen om de VoG in te voeren bij aanstelling van nieuwe medewerkers. Voorafgaand aan de definitieve besluitvorming vraagt het college de Ondernemingsraad hiermee in te stemmen.

Cookieinstellingen