Nieuwjaarsloop Buurtvereniging Kater Teis

Foto: Kater Teis

Een mooi voorbeeld van een goede samenleving in de gemeente Winsum maakte Buurtvereniging Kater Teis tijdens de lichtweek in Winsum al duidelijk. Er werd toen ook gezegd dat het niet éénmalig zou zijn, wat het afgelopen weekend werd bevestigd.

De Buurtvereniging Kater Teis uit de wijk Brake 2 te Winsum heeft zaterdag 2 januari voor de tweede keer een nieuwjaarsloop georganiseerd. Ondanks het vrij slechte weer hadden zich bijna 40 volwassenen en kinderen uit de K. ter Laanstraat en Geert Teislaan aangemeld, om een parcours van zo’n 5 km door Winsum af te leggen en zo het jaar 2016 sportief in te luiden.

De kinderen hadden zich voor deze loop door familie, vrienden en buren laten sponsoren en daardoor 320€ opgehaald voor de realisatie van de speeltuinplannen. In het voorjaar wil de buurtvereniging een aantal nieuwe speeltoestellen plaatsen. Deze plannen worden naast de eigen bijdrage voor een groot deel door het Loket Leefbaarheid en de Wierda Stichting gefinancierd.

Aansluitend aan deze sportieve prestatie hebben alle deelnemers de middag met een beker chocolademelk en glühwein afgesloten.

Cookieinstellingen