Voedselbank ontvangt cheque van Sponsorkorting

Ramon Kauw, directeur van Sponsorkorting, overhandigde een cheque €1.037,00 aan de penningmeester Gaatze Tol van de Voedselbank Het Hogeland.

Een prachtig resultaat van een actie die eind 2015 voor het tweede opeenvolgend jaar in de gemeente Winsum en de Marne is georganiseerd in samenwerking met Sponsorkorting en de Voedselbank. De actie bestond uit de verkoop van pasjes met daarop aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen van ondernemers in de regio. Een bijzonder initiatief waarbij verenigingen en ondernemers in de regio samen werken en de inwoners en de Voedselbank profiteren. De pasjes werden verkocht voor vijf euro waarvan 3 euro voor de vereniging en 2 euro naar de Voedselbank ging. Gedurende de actieperiode kon de koper inloggen op de website en alle advertenties bekijken en bepalen van welke aanbieding of korting hij gebruik wil maken. Op vertoon van de pas kon de aanbieding of korting verzilverd worden bij de ondernemer.

De actie heeft een fantastisch bedrag opgebracht voor de Voedselbank, aldus voorzitter Lub Snijder. Ook hebben alle cliënten van de Voedselbank (gratis) een pasje ontvangen.

Speciale dank gaat uit naar alle deelnemende ondernemers en natuurlijk iedereen die pasjes heeft verkocht en gekocht. Ook volgend jaar hopen we dat deze actie een vervolg krijgt voor de Voedselbank. Directeur Ramon Kauw, geeft aan dat het streven is om ook in 2016 Verenigingen en de Voedselbank met deze actie te ondersteunen. Vanwege het succes zal zelfs worden onderzocht of het ook in meerdere plaatsen uit te zetten is in 2016.

Cookieinstellingen