De Negen Wieken klaar voor NLdoet

Foto: De 9 Wieken

Zaterdag 12 maart organiseert het Oranjefonds NLdoet; de grootste vrijwilligersacties van Nederland! Ouders van OBS De 9 Wieken organiseren die dag samen met de leraren een klus dag.

“Tijdens NLdoet krijgen we het voor elkaar!”

Het initiatief ligt bij ouder Tina Lantink. Zij deed een financiële aanvraag bij NLdoet 2016 voor een “ramenlapklusopknapverfopruimdag” op OBS de Negen Wieken. Haar werd een bijdrage toegekend. Samen met een andere ouder, Suzan Wierenga, heeft zij de dag voorbereid. Zij hebben bij de leraren geïnventariseerd welke klussen door drukte zijn blijven liggen. Daar is een mooi lijstje met klussen uit gekomen. Circa 20 ouders steken zaterdag 12 maart de handen uit de mouwen.

Het programma die dag

Zaterdag 12 maart  klussen de vrijwilligers tussen 10:00 en 16.00 uur. Wethouder Harmannus Blok van de gemeente Winsum heeft aangegeven om 11:00 uur een bezoek te brengen aan OBS de Negen Wieken. Hij zal de klussen bekijken en samen onder een genot van een kop koffie de dag doornemen. De gemeente Winsum stimuleert participatie van ouders bij scholen.

 

 

 

 

 

 

Cookieinstellingen