Bustotaal en Buurman & Buurman gaan unieke samenwerking aan

Een logische stap, zo noemen de oprichters van de twee Winsumer bedrijven Bustotaal en Buurman & Buurman hun voorgenomen samenwerking. De Groningse bedrijven slaan per 10 mei handen ineen.

Beide bedrijven streven ernaar om marktleider in de regio te worden op het gebied van tuinproducten. Door met elkaar te gaan samenwerken, vergroten beide partijen hun bereik en kunnen ze eveneens een groter en completer aanbod doen aan klanten.

Verstevigde marktpositie

Bustotaal is een webshop voor tuinproducten en agrarische producten; Buurman & Buurman, een bedrijf dat maatwerk (tuin)meubelen levert. Theo Bus, oprichter en eigenaar van Bustotaal, is zeer content met de samenwerking: “De jongens van Buurman & Buurman leveren een hoge kwaliteit maatwerk tuinmeubilair. Tot voor kort hadden we geen tuinmeubels in ons assortiment, wat voelde als een gemiste kans. Door samen te werken met Buurman & Buurman voegen we in een klap een mooie en unieke collectie tuinmeubels toe, die een absolute aanvulling zijn op ons bestaande assortiment tuinproducten. Met deze samenwerking kunnen wij onze marktpositie aanzienlijk versterken. Bustotaal moet hét (online) adres zijn voor al je tuinbenodigdheden.”

Platform voor groei

Voor de oprichters Wouter Bloem en Erwin Venema van Buurman & Buurman betekent de samenwerking toegang tot een goedbezocht platform en daarmee kans om hun bedrijf verder te laten groeien. Wouter: “Bustotaal.nl is een goedlopende webshop met een ruim assortiment producten. Bovendien heeft Theo ruim 3 jaar ervaring in de (online) verkoop van tuinproducten. De samenwerking is voor ons een fantastische kans om onze op maat gemaakte producten aan het online assortiment van Bustotaal toe te voegen en te leren van de ervaringen van Bustotaal. We vullen elkaar goed aan, waarom zou je daar geen gebruik van maken?!”

bustotaal1

 

De bedrijven starten met het aanbieden van een ‘simpel’ assortiment tuinmeubels, tafels en bloembakken via bustotaal.nl. De intentie is om uiteindelijk toe te groeien naar een ruim assortiment, met daarin meerdere soorten hout en een ruime variëteit aan meubels.

Cookieinstellingen