Anton’s Nieuws: vanavond om 21.00 uur eerste radio-uitzending 

Foto: WinsumNieuws

Vanaf vanavond is Anton Teuben wekelijks op donderdagavond van 21.00 tot 22.00 uur te beluisteren met een eigen vast radio-uur. Deze mogelijkheid die met beide handen is aangegrepen, is hem aangeboden door Willem de Ridder en Machteld van den Brink.

Elke week zal er met gasten worden gesproken over de snelle veranderingen en de actualiteit waar de wereld mee wordt geconfronteerd en welke kant dit opgaat. Er wordt veel aandacht besteedt aan de bijzondere gebeurtenissen die zich afspelen in Noord-Nederland en via de chat kunnen zal er direct worden geanticipeerd op vragen en opmerkingen.

Het uitgangspunt is het functioneren vanuit het nu en de oplossingen benoemen om verder met een gerust hart en zonder angst de evolutiesprong te vervolgen waar we ons in bevinden.

Vanavond is, sinds de noodgedwongen stop in 2013, weer de eerste onthullende en bewustmakende radio-uitzending vanuit Winsum. We nodigen jullie uit om tussen 21.00 en 22.00 uur op ons af te stemmen op www.ridderradio.com.

oude radio anton

Afstemmen

Je kunt de uitzending beluisteren via een MP3-speler, Mac speler, Windows speler en Realmedia speler. Op www.ridderradio.com vind je daarvoor de knoppen M3U, PLS, ASX, RAM. Via deze knop download je een bestandje op je pc. Dit bestand kun je openen en daarna kun je live meeluisteren. Met de knop Webchat kun je via je browser live chatten.

Cookieinstellingen