Anton Teuben gastspreker tijdens Earth & Beyond

Naast vele andere sprekers, zal ook Winsumer Anton Teuben het publiek toespreken tijdens Earth & Beyond, een groot jaarlijks bewustzijnsevenement dat op 11 juni in de Jaarbeurs te Utrecht wordt gehouden.

Het evenement trekt nationale en internationale sprekers aan die bijzondere onderwerpen naar voren brengen. Onderwerpen die niet alledaags zijn. Niets voor niets luidt de slogan van de beurs: Waar andere conferenties stoppen, begint Earth & Beyond.

Earth & Beyond gaat over graancirkels, buitenaards contact, wetenschap & spiritualiteit, transformatie, archeologische (on)waarheden, financiële zaken, dimensies en (inter) dimensioneel contact, ufo’s, het universum en over gezondheid & genezing. Aardse en hemelse zaken dus!

Op 11 juni as. zijn er weer vele presentaties, is er op de beursvloer een speciaal thema-plein ‘Earth Energy’ over alternatieve vormen van energie, zijn er (ET) healing-sessies voor groepen, vindt de derde Dutch UFO Conventie plaats.

Naast Anton Teuben zijn er nog een aantal bijzondere gasten, waaronder de Amerikaan Shaun Swanson, channelaar van Ishuwa van de Yahyel, de inspirerende en unieke persoonlijkheid Tigmonk en van eigen bodem Maurits Prins over Het bedrog van Rome. Journalist Maarten Horst spreekt over het actuele onderwerp Solar Radiation Management en ook wordt er elektriciteit gemaakt uit NIETS! Dit zijn slechts een paar namen uit het omvangrijke programma van Earth & Beyond III.

Cookieinstellingen