vv Winsum A1 zaterdag voor handhaving

A1 speelde zaterdag met 2-2 gelijk tegen Bedum A1. Dit betekent, na de 0-2 vorige week in Bedum, dat A1 komende zaterdag op neutraal terrein tegen SWZ Boso Sneek A1 speelt voor een plaats in de 4e divisie.

In de bloedhete zon en op een droog hobbelig veld aan de Schouwerzijlsterweg kwamen er al snel wat mogelijkheden, maar was het Bedum dat zijn eerste kans direct wist te verzilveren, 0-1.

Wellicht een beetje onderschatting aan Winsumer zijde, aangezien de heenwedstrijd veelal op de helft van de tegenstander had afgespeeld. Toch wist de thuisploeg voor rust langszij te komen, 1-1.

Ook na de thee bleek Bedum zich niet te verstoppen en wist het weer op voorsprong te komen, zodat er weer spanning op de wedstrijd kwam. Maar waar de bezoekers niet meer tot scoren wist te komen, wist VV Winsum nog wel één keer het net te vinden en daarmee de eindstand te bepalen, 2-2.

Zaterdag 11 juni speelt de A1 de finale nacompetitie op neutraal terrein. Tegenstander is SWZ Boso Sneek A1.