Kop-staartbotsing bij stoplichten Winsum

Dinsdagmiddag rond 17.00 uur vond er bij de stoplichten ter hoogte van het zwembad een kop-staartbotsing plaats, waarbij drie auto´s betrokken waren.

Nadat de voorste auto, met daarin een ouder Engels echtpaar, in beweging kwam toen het licht groen was, volgde nummer twee. De bestuurder van deze auto kreeg daarop de schrik van z´n leven toen hij van achteren werd aangereden door een dame, die de situatie niet goed had ingeschat. Hierop raakte de bestuurder van de geramde auto weer de achterkant van de in Nederland vakantie vierende oudjes uit Engeland. “It´s my first car accident in 50 years. Family won’t believe this. Would you like to send us the pictures?” aldus de 76-jarige Mitchell.

De schade van de achterste twee voertuigen was aanzienlijk, die van het Engels echtpaar viel mee. Lichamelijk letsel was er niet.

De politie nam de verklaringen op en hielp waar nodig met de schadeformulieren, waarna autoberger Faber de beschadigde voertuigen meenam.

Het echtpaar uit Engeland kon hun weg vervolgen en zal morgen met de auto op de boot vanuit IJmuiden weer richting Newcastle varen. De foto’s hebben ze inmiddels al via de mail mogen ontvangen.

 



                        
Cookieinstellingen