Samenwerking WinsumNieuws en De Borgstee

Foto: WinsumNieuws

Hertenkamp De Borgstee en WinsumNieuws zijn een samenwerking aangegaan, waarbij de vrijwilligers en mensen van de NOVO, die ons prachtige hertenkamp onderhouden, de lezers van WinsumNieuws op de hoogte houden van de ontwikkelingen aldaar.  Zij zullen verhaaltjes, foto’s (en eventueel filmpjes) aanleveren, voorzien van informatie.

WinsumNieuws hoopt hiermee een steentje te kunnen bijdragen om de toeloop naar het hertenkamp te stimuleren, door via deze site het allerlaatste en juiste nieuws van de hertenkamp bij de lezers te brengen. Wie wil er nou niet net pasgeboren geitjes, hertjes, eendjes etc zien. Leuk voor klein en groot.

Van dinsdag tot en met vrijdag (09.30 tot 15.30 uur) zijn de NOVO-vrijwilligers met een groep van vier tot negen personen op het kamp te vinden. Ze onderhouden het park, verzorgen de dieren en leiden bezoekers rond.

Herten

Gerlenda Goldhoorn, begeleidster bij NOVO liet al eens eerder aan WinsumNieuws weten dat haar mensen het prachtig vinden om op het kamp te werken. “Ze vinden het lekker om buiten te zijn, met de dieren om te gaan, maar het leukste vinden ze nog wanneer er bezoek komt, vooral met kinderen. De hoop is dan ook dat ze er nu vaker en langer kunnen zijn en dat er dan nog meer mensen komen. Ze willen wel graag nog wat dieren met een groter knuffelgehalte en dat er meer schoolklassen of zo komen”, aldus Gerlenda Goldhoorn.

Stichting hertenkamp De Borgstee bestaat dit jaar een halve eeuw, iets wat zeker niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Wat er gaat gebeuren leest kunt u binnenkort lezen op WinsumNieuws.

Vacature: pr-medewerker/website-beheerder hertenkamp De Borgstee. Heeft u een paar uur per maand ‘over’ en lijkt het u leuk om iets voor De Borgstee te doen, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Belangstellenden kunnen zich melden via WinsumNieuws of 06-25637383.

 

 

Cookieinstellingen