Albert Heijn feestelijk geopend

Eigenlijk doet bovenstaande kop geen recht aan de gebeurtenissen van vanmorgen in en rond winkelcentrum Obergon, maar uw verslaggever heeft besloten om ‘m niet te veranderen.

In de eerste plaats omdat Albert Heijn-ondernemer Erik Banus als de grote inspirator achter de nieuwe winkelpassage gezien mag worden. Samen met voormalig wethouder Jaap Hoekzema maakte hij de ambitieuze plannen die hebben geleid tot het prachtige winkelcentrum met de fraai aangelegde openbare ruimte er omheen.

In de tweede plaats omdat het vanmorgen een echt feest was.
In een kleurrijke, vrolijke colonne kwam ondernemers-echtpaar Banus tezamen met onder andere burgemeester Michels naar het podium voor de winkel gewandeld, waar toch een paar honderd geïnteresseerden al stonden te wachten.

De heer Banus heette de aanwezigen van harte welkom. De burgemeester hield een toespraak en opende, samen met de kinderen Banus, Iris en Stijn, door een druk op een rode knop de Albert Heijn, de Gall & Gall en Etos.

TerStal en Hairpoint deelden gezellig in de feestvreugde en belangstelling mee.

WinsumNieuws maakte een sfeerreportage op film en fotografen Auwert Postmus en Ard Torrenga knipten de foto’s bij elkaar.

WinsumNieuws feliciteert de ondernemers van harte met de opening van het prachtige winkelcentrum en hun mooie, ruime winkels.

Cookieinstellingen