HET GLAZEN HUIS 2016    Tijd voor actie!

Coöperatie De Toekomst voor Winsum·woensdag 5 oktober 2016

Jullie hebben allemaal kunnen lezen of horen dat de actie van het Glazen Huis op 28,29 & 30 december dit jaar in het teken staat van het zwembad.

Dit onder het motto:
Winsum laat de Hoge Vier niet zwemmen, de Hoge Vier Winsum wel!
Het voorlopige bestuur van Coöperatie De Toekomst heeft zich aangeboden als activiteiten-die-geld-opleveren- werver voor deze drie dagen.
Zoals de voorzitter a.i. het noemt: de stichting Het Winsumer Glazenhuis regelt de hardware en wij de software.
De opbrengst zal worden gereserveerd op een daartoe te bestemmen rekeningnummer in afwachting van de plannen en een nieuw te vormen bestuur van het zwembad.  Hierover is contact met de gemeente; er is op dat front geen nieuws.
Inmiddels zijn het Glazenhuis,-  en Coöperatie- bestuur tweemaal bij elkaar geweest om af te stemmen en te brainstormen over mogelijke activiteiten en acties. De taken zijn verdeeld, dus we kunnen DOOR!
We hoeven niet de volle drie dagen te vullen omdat zich al diverse Winsumers  hebben gemeld die iets willen doen voor het Glazenhuis 2016, wat overigens een jubileumjaar is; de 5e editie! Dat vraagt om extra reuring waaraan ook al hard wordt gewerkt.

Het motto zegt ’t al,  De Hoge Vier is van Winsum.
Zwemmen jullie met ons mee naar een record-opbrengst voor deze 5e editie?
Heb je een idee hoe geld in te zamelen voor het zwembad of wil je zelf iets doen, laat het ons weten en we nemen contact met je op.
Dat kan via ons emailadres: [email protected] of via facebook.
Wij hebben er zin in!

Romke, Ineke, Geert, Deni, Patrick & Margreet

Cookieinstellingen