Kinderen Tiggeldobbe zingen in De Twaalf Hoven

Foto: dehoven.nl

Voor Altijd Jong, was het thema van de kinderboeken week en het project waar de kinderen van obs Tiggeldobbe ruim een week aan werkten. In deze week was er o.a. een workshop schilderen, waar kinderen van de Tiggeldobbe samen met bewoners van De Twaalf Hoven aan mee deden. Het was prachtig om beide groepen bezig te zien en de schilderijen die ze maakten mochten er zijn!

Ook was er ruime aandacht voor knutselen, ontdekken, dans, toneel en muziek. Zo werden er door de kinderen oude kinderliedjes ingestudeerd. Deze liedjes worden nu gezongen in De Twaalf Hoven op dinsdag 1 november. Zo’n tachtig kinderen zullen onder begeleiding van Diana Spoelman optreden voor de bewoners.

Na afloop van dit kinderconcert zullen een aantal schilderijen die zijn gemaakt tijdens de workshops worden overhandigd aan de locatiemanager van De Twaalf Hoven, Marianne van den Broek. Ze zullen zeker een mooi plaatsje krijgen.

Het samen activiteiten ondernemen tussen de Tiggeldobbe is al een jarenlange traditie. In deze projectweek was het echter intensiever dan andere jaren. Dat heeft te maken dat De Twaalf Hoven, c.b.s. de Piramiden en de Tiggeldobbe hard werken om te komen tot een gezamenlijke nieuwbouw op het terrein aan de Meeden. De onlangs uitgegeven informatiefolder geeft een mooi beeld van de vorderingen van de plannen. Deze folder is te zien op de beide scholen en tevens op de site van de gemeente Winsum.

Cookieinstellingen