Het Feest der Feesten één groot Feest

De programmering voor de zaterdagavond van ‘Altied wat aan ’t Wad’ was er een om er een geweldige feest van te maken. Op voorhand werd het dan ook Het Feest der Feesten genoemd. En volkomen terecht !

Nadat het ‘voorprogramma’ was afgwerkt, was het Burdy, die mocht aftrappen voor het grote werk. Met de band Nuchter XL gaf hij een spetterend optreden. Uiteraard ontbraken Ramona, De Vissers van Soltkamp en mega-hit Met mien ogen dicht niet. Er werd volop meegezongen met de liedjes van de taxi-chauffeur uit Ulrum.

ard_9128

Daarna was het de beurt aan Dance Reaction, de welbekende drive-in show ‘Oet Ainrom’ die Harry Slinger en zijn Drukwerk even de tijd gaven om hun instrumentarium op het podium te slepen. Ze hadden er zin in. Anderhalf uur een en al energie van de inmiddels 67-jarige Slinger, die nog zeer goed bij stem is en uiteraard getooid was met z’n onafscheidelijke rode petje. Bekende hits als Lijn 10, Papa, Wat dom, Je loog tegen mij en Marianneke brachten je even weer in de jaren ’80.

ard_9138

Drie ‘jongens met petje’ uit Den Helder volgen Harry Slinger al 26 jaar bij elk concert en zingen elk lied mee.

ard_9144

Hierna gaf DJ Bas.eu vol gas om het publiek klaar te stomen voor de slotact: Frans Duijts.

ard_9160

De Tielenaar kwam rechtstreeks vanuit Deventer, waar hij eerder op de avond nog op de planken stond tijdens een Mega-Piratenfestival. Een ritje Deventer-Pieterburen is schijnbaar genoeg voor Duijts om te herstellen, want aan niets aan de zanger was te merken dat dit een laatste ‘motje’ van de dag was. De sfeer zat er meteen goed in en ook hier bleken de nummers van de man op het podium bekend bij het publiek.

ard_9183

Kortom een geweldige (meezing)avond die z’n weerga niet kende. Artiesten die zich voor de volle 100% gaven, publiek dat zich vermaakte en de tevreden rondlopende organisator Arie Molenhuis; iedereen had genoten !!

Vandaag, zondag 30 oktober, is de afsluiting. Zie programma:

awaw30

 

Reacties

Cookieinstellingen