Repair Café Winsum fikste mooie reparaties

Foto: RepairCafe

Gisteren was het Repair Café in Winsum weer open en het was een goed bezochte openstelling waarin uitdagende reparaties werden verricht. Zoals voor de bezoekster met haar reinigingsapparaat voor medische gereedschappen. Of de bezoeker met zijn tafelcirkelzaag. Beiden gingen zeer tevreden naar huis omdat er iets gerepareerd werd dat via de winkel niet meer mogelijk was. Ook het thema fietsverlichting vond zijn gehoor, want er werden diverse fietsverlichtingsproblemen gefikst.

repaircafe2

Met succes zijn er afgelopen zaterdag dus weer heel wat zaken, ook op textielgebied, gerepareerd. Hiermee gingen de bezoekers tevreden naar huis omdat hun spullen weer langer goed kunnen worden gebruikt. Dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.

Het Repair Café heeft behoefte aan versterking van het technische team (m/v) om de wachttijd zo beperkt mogelijk te houden. Elektrische vraagstukken aan huis-tuin-en-keukenapparatuur komen veel voor en zijn een boeiende uitdaging om je kennis en kunde op los te laten. Én als de bezoeker dan tevreden naar huis kan, dan zijn wij als vrijwilligers ook tevreden.

Het Repair Café staat open voor alles wat u inbrengt om te repareren. Kleding, meubels. elektronische apparatuur, fietsen, tuingereedschappen en bv kinderspeelgoed. Als het niet meer te gebruiken is kunnen wij er mogelijk samen voor zorgen dat u het weer kunt gebruiken. Op 26 november, thema fietsverlichting, staan wij weer klaar voor u van 10.00 tot 12.30 uur. Dit voor alles wat nog niet weggegooid behoeft te worden door het te repareren.

Weggooien? Mooi niet!

Heb je een vraag, wil je ook vrijwilliger worden bij het Repair Café of onze website beheren? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel met Kees Vissers (0595-425599). Op onze website kunt u alles over ons lezen: www.repaircafeHHL.nl .

Cookieinstellingen