Werkgevers en vrijwilligersorganisaties presenteren vacatures tijdens laatste Reuring van 2016

Foto: Archief

Werkplein Ability in Winsum organiseert  op dinsdag 6 december de laatste ‘Reuring in de Tent’! van dit jaar. Werkgevers presenteren hun vacatures en bezoekers kunnen hun CV laten checken of deelnemen aan een workshop. Dit met als  doel om de kansen op betaald werk te vergroten.

Je inzetten als vrijwilliger kan ook een opstap zijn naar betaald werk. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is tijdens de Reuring aanwezig om informatie te geven over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Zo kan het verrichten van vrijwilligerswerk in de overbruggingsperiode van ‘studie naar werk’ of van ‘werk naar werk’ bijdragen aan het behoud van werkritme en het verbreden van het eigen netwerk. Ook biedt vrijwilligerswerk mogelijkheden voor re-integratie, loopbaanoriëntatie en het opdoen van werkervaring. Kortom, vrijwilligerswerk staat goed op het CV!

Elke maand zijn er andere vrijwilligersorganisaties aanwezig tijdens de Reuring.  Deze keer informeren Terra Winsum (school voor vmbo-groen, het Groene Lyceum en Praktijkonderwijs), Zorgorganisatie De Noorderbrug, Museum Wierdenland en Kringloopwinkel GoudGoed/ Werkpro over hun werkzaamheden en vrijwilligersvacatures.

Op zoek naar betaald –  of vrijwilligerswerk?

Iedereen is van 10.00 tot 12.00 uur welkom op het Werkplein Ability, Ubbo. J. Mansholtplein 2  te Winsum.

Cookieinstellingen