“Bedankt veur t luustern en tot volgend joar”

De eindejaarsmarathon van club Lozze Vogels zit er na 10 dagen op. Zes dj’s hebben ervoor gezorgd dat de liefhebber van ‘piraten-muziek’ aan z’n trekken is gekomen.

Woensdag 21 december, om 07.00 uur werd door dj Marten de eerste plaat, Stockmihli Musikanten – Schwarzwalder Hochzeit, vanaf Mediapark Nooren te Garnwerd de ether in geknald. Daarna volgden dagen vol hollands-talige plaatjes, afgewisseld met ‘passende jaren ’60-’70 muziek. Met belspelletjes konden prijzen worden gewonnen van vuurwerkpakketten tot een set winterbanden. Vandaag , vrijdag 30 december, kwam er een einde aan de eindejaarsmarathon van Lozze Vogels. In het bijzijn van partners, kinderen en de familie Nooren werd er een stamppottenbuffet naar binnen gewerkt.

Om 21.00 uur sloten Marcel en Wibo de marathonuitzending af met Janny en Fre – Piratenafscheid.

Marcel en Wibo

Volgend jaar hopen de mannen wederom een 10-daagse uitzending te verzorgen vanuit de studio in Garnwerd. Dit zal echter zijn zonder Kees Koster.

De ‘ADH-DJ’: Na 4 jaar Beesten FM en 4 jaar Lozze Vogels is het mooi geweest.”

Kees Koster vindt het mooi geweest

Volgens een betrouwbare bron is Koster echter bezweken onder druk van buitenaf. Een ‘anti-Kees Koster actiegroep’ heeft de afgelopen dagen de sympathieke dj meerdere keren benaderd om z’n mond dicht te houden (de werkelijke tekst was overigens aanzienlijk minder genuanceerd). Zelfs een bod van € 5000,- legde Koster naast zich neer en ging gewoon door. Z’n liefde voor het vak hield hem sterk. Hij wilde de marathon voltooien en deed dat. Met op de donderdag nog een prachtige uitzending met Burdy in de studio. Koster zei vanavond dat het echt over was: “Ik wil op het hoogtepunt stoppen en dat is nu!”.

Daarmee heeft de bieder (N.M te W) van de € 5000,- een prima dag: hij kan z’n geld houden en Koster stopt.

Nog 1 dag extra !!!

Rocky Montano

De uitzending van Lozze Vogels mag dan ten einde zijn, maar Rocky Montano zal nog tot 17.00 uur op Oudejaarsdag te beluisteren zijn op dezelfde frequentie (107.7 FM). Klik Hier.

 

 

Cookieinstellingen