Cursisten gevraagd

Het cursusaanbod van de Digitale Hoek van de Stichting 55+ ASW is aangepast.

Door vervanging van Windows 7 en Windows 8 door Windows 10 heeft het bestuur in overleg met de docenten besloten om de eerstgenoemde twee cursussen te laten vervallen en hiervoor in de plaats alleen Windows 10 aan te bieden.

Vooral omdat dit laatste programma gratis is aangeboden aan alle Windows 7- en Windows 8-gebruikers, was dit een zinvolle verandering. Hierdoor was het ook mogelijk om ondersteuning te bieden bij de overstap.

De volgende cursussen worden aangeboden: Windows10, tablet met Android, tablet met Apple IOS, fotobewerking met Windows 10, fotoboek maken met Albelli, Excel, Word en sociale media met o.a. facebook.

Medio januari 2017 starten de nieuwe cursussen .Het is nog steeds mogelijk om u aan te melden voor deze cursussen. Doordat we extra begeleiders inzetten, kunnen de cursisten op een bijna individuele begeleiding rekenen. Er wordt gewerkt met kleine groepen (max 5 cursisten). De cursussen worden gegeven op de maandag- en woensdagmiddag in resp. dorpshuis Artharpe in Adorp en Ubbegaheem in Sauwerd.

Bij onvoldoende deelname kan een cursus geannuleerd worden.

De aanmelding staat open voor iedereen.

Belangstellenden buiten Adorp, Sauwerd en Wetsinge zijn van harte welkom. Men hoeft geen lid te zijn van de Stichting 55+.

U kunt zich telefonisch aanmelden bij Nelly Rasker tel. 050-3061036 of P. Drijfhout 050-3061960 of per mail [email protected]

Voor meer info: sauwerd.seniorweb.nl

Cookieinstellingen