Tuinenactie Winsum op 10 maart 2017

Foto: WinsumNieuws

Uw tuin voorjaarsklaar tijdens NLDoet ?

Leerlingen van het AOC Terra in Winsum gaan op vrijdag 10 maart, onder begeleiding van medewerkers van de groenvoorziening, tuinen van ouderen in Winsum voorjaarsklaar maken. Deze leerlingen pakken de tuinwerkzaamheden op als maatschappelijke stage. De werkzaamheden die zij kunnen uitvoeren zijn: onkruid wieden, stoepen mosvrij maken, grasmaaien en snoeien. De gemeente Winsum zorgt voor het afvoeren van het tuinafval.

Tuinen aanmelden

Woont u in Winsum en kunt u vanwege fysieke of financiële redenen uw tuin niet zelf onderhouden? U kunt zich tot 3 maart a.s. voor de tuintjesactie aanmelden. Dit kan telefonisch via het Klantcontactcentrum van de gemeente Winsum: 0595-447777. Of per mail: [email protected], o.v.v. ‘Tuinenactie Winsum Schoon & Groen’. Let op: Het betreft hier alleen werkzaamheden die geen zware lichamelijke inspanning vergen.

Winsum Schoon & Groen

Tijdens de NLDoet-dagen op 10 en 11 maart organiseert de gemeente Winsum ook weer de actie ¨Winsum Schoon & Groen´. Iedereen die dat wil is welkom om op deze dagen samen met de werkgroep Winsum schoon en de gemeente de buurt weer schoon te maken door zwerfvuil te prikken. Meedoen kan de hele dag, maar uw hulp voor een uurtje is ook welkom! Kijk voor aanmelding en meer informatie op www.winsum.nl. Alle deelnemers ontvangen na afloop een leuke attentie.

Cookieinstellingen